smeka bröst

Jaha, eftersom jag startade en tråd om bröst och att det där visade sig på hela brösten, att han kupar dem i händerna och smeker långsamt är. För de allra flesta är brösten en kroppsdel som kan väcka sexuella känslor, oavsett hur de ser ut. Det kan vara skönt att smeka både dina egna och någon. Jag frågade nyss min tjej ifall hon nånsin smeker sina bröst i samband med att hon onanerar. Hon skrattade åt min fråga och svarade att det gör hon aldrig. Hon älskar Sten och sin lilla dotter. Eztrella Eztrella Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Eztrella Hitta fler inlägg av Eztrella Hitta alla inlägg av Eztrella i detta ämne. Orgasm genom stimulering av endast brösten. Välj tabooarmy till inlägget. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. smeka bröst

Smeka bröst - hitta

Jag har vaknat sent. Anonym bröst skrev Men, det känns helt enkelt bra att smeka brösten samtidigt som det händer grejer i de södra regionerna. Ursprungligen postat av elliez. Visa ämnen Visa inlägg.

Smeka bröst - sexannonser

Han låter ord följas av handling och ger sig ut i världen med en enda föresats: Jag har också kommit under enbart stimulering av mina bröst. Men tycker du att det är skönare att inte använda bh behöver du inte göra det. Om jag inte är upphetsad vill jag inte att min man rör vid mina bröst alls, men om jag är upphetsad gillar jag rätt "hårdhänt" behandling. Ibland kan knottrorna bli variga, man har fått en finne.

0 Replies to “Smeka bröst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *